VV Zeewolde gaat samenwerking aan met GDN

Laine den Hollander (VV Zeewolde, rechts) en Sjoerd Rijper (GDN, links) tekenen de samenwerking voor de inzet van Keepersontwikkeling bij vvZ.

Goalkeeper Development NL gaat de keepersopleiding vormgeven bij VV Zeewolde. De samenwerking hier voor is kortgeleden beklonken. Hiermee is er weer een club die het belang van het goed opleiden van keepers in de eigen jeugdopleiding zien.

De TC van VV Zeewolde omschrijft de samenwerking;

De Technische Commissie van vvZ is zeer verheugd met het feit dat zij met GDN een professionele organisatie heeft binnengehaald om de komende 2 jaar aan de verdere ontwikkeling van de doelverdedigers en trainers van de doelverdedigers van vvZ te gaan werken.

Dit zullen zij doen door het begeleiden van de keeperstrainer van vvZ, het beschikbaar stellen van een keeperstrainer voor het 1ste, 2de en JO19-1 en het helpen opzetten van een gedegen keepersopleiding.

Om de keepersopleiding van vvZ te structureren en te professionaliseren bieden zij het unieke GDN Concept Keepersontwikkeling met ondersteuning en begeleiding. In vier fasen wordt de gehele jeugdkeepersopleiding geïntegreerd en volledig afgestemd op de visie en doelstelling zoals genoemd in het Technisch Beleidsplan van de vereniging. Daarnaast wordt het niveau van de keepers verhoogd door een persoonlijke aanpak met jaarplanningen en doelstellingen en worden de clubkeeperstrainers ondersteunt op het veld en wordt er een bepaalde werkwijze aangeleerd.

Wij zien er naar uit om de komende jaren de vruchten te kunnen plukken van deze unieke aanpak en wensen GDN dan ook veel succes.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

googlefaebf658bdf2e112.html