VV Hoogland aan de slag met Keepersontwikkeling

VV Hoogland

VV Hoogland, de grootste en hoogst spelende club van Amersfoort e.o., en GDN hebben een overeenstemming bereikt voor de inzet van GDN’s Keepersontwikkeling.

Vanaf het seizoen 2019/2020 start de club uit Hoogland met de begeleiding en ondersteuning voor de jeugdkeepers en -trainers om de jeugdkeepersopleiding meer te structureren en professionaliseren. Hiermee zal, naast de reeds ver ontwikkelde opleiding voor jeugdspelers, ook het niveau van de keepers meer omhoog gaan en aansluiting vinden bij het niveau waar Hoogland actief op wil zijn.

Met deze samenwerking is er weer een club van naam die het vertrouwen uitspreekt in het unieke concept van GDN. Hiermee wordt er door de technische commissie ingezien dat keepers meer en beter opgeleid moeten worden om het niveau van zowel de keeper als team verder omhoog te tillen.

Vanaf januari is er achter de schermen al veel gebeurd voor de keepers van Hoogland. Sjoerd Rijper die namens GDN de openstaande vacature van keepersco√∂rdinator tijdelijk invult werkt nauw samen met Ren√© van de Kooij (HJO) en Ger Klein Severs (TC) om de eerste structuren neer te zetten. Samen gaat dit drietal er voor zorgen dat alle keepers en keepsters inde jeugd vanaf het nieuwe seizoen keeperstraining gaan krijgen. Geheel conform het GDN concept ‘Keepersontwikkeling’. Daarbij worden de beginnende keeperstrainers opgeleid door GDN zodat ook zij de keepers naar een hoger niveau gaan brengen.

Blijf op de hoogte. Volg ons op social media
error

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

googlefaebf658bdf2e112.html
error

Vond je dit leuk om te lezen? Blijf op de hoogte van al ons nieuws via social media.