Uitdagende keepersdagen


Organiseer vanuit de vereniging een topdag voor de jeugdkeepers

Biedt de jeugdkeepers van je vereniging (of ook van omliggende verenigingen) een dag aan die ze niet snel zullen vergeten. Uitdagende oefeningen, leerzaam, plezier en een competitie element met een grootse finale; de ingrediƫnten voor een geweldige keepersdag.

Met een diversiteit aan oefeningen met de nieuwste materialen worden de keepers uitgedaagd om hun grenzen op te zoeken. Uiteraard blijft het plezier voor een ieder voorop staan, maar doordat er een stapje harder gewerkt moet worden op de GDN keepersdag, voelt het alsof je als prof bezig bent. Ervaar de trainingen en de motiverende aanmoedigingen van de echte GDN-keeperstrainers, ga voor de winst in de finale van ons competitie element, maar geniet vooral van deze spannende dag waarin je heel veel leert.

GDN biedt geheel verzorgde keepersdagen. Met onze eigen GDN-keeperstrainers (eventueel i.c.m. de clubkeeperstrainers) zorgen wij ervoor dat alle jeugdkeepers een geweldige dag beleven. Je kunt als vereniging een keepersdag voor de eigen jeugdkeepers laten verzorgen, maar leuker is het om ook de jeugdkeepers van omliggende verenigingen er bij te betrekken. Dit is zeker interessant voor de clubkas van de vereniging omdat GDN een vast bedrag rekent en de club het overige bedrag in de eigen kas kan stoppen. Daarnaast sta je als vereniging bekend dat keepers hoog in het vaandel staan.

Ook op jouw vereniging een geweldige keepersdag organiseren i.s.m. GDN? Vul hier je bericht in en wij nemen spoedig contact met je op.

googlefaebf658bdf2e112.html
error

Vond je dit leuk om te lezen? Blijf op de hoogte van al ons nieuws via social media.