Keeperstrainer software van Goalkeeping Development

Jouw digitale platform als keeperstrainer!

Bereid je keeperstrainingen op en top voor, maak je eigen trainingen of gebruik de vele mogelijkheden van oefenstof en documenteer de ontwikkeling van je keepers. De Goalkeeping Development software helpt jou als keeperstrainer jezelf verder te ontwikkelen en nog betere keeperstraining te geven.

De software wordt internationaal gebruikt van amateurniveau tot top keeperstrainers. Hierdoor is de software momenteel in het Engels en Duits. Aan meerdere talen (ook Nederlands) wordt gewerkt.

Ga ook aan de slag en sluit je aan bij meer dan 5.000 gebruikers wereldwijd!


De software

Plan en stel je eigen training samen

Krijg ideeën voor je keeperstraining uit meer dan 700 video’s, trainingsplannen en oefeningen van de beste keeperstrainers ter wereld. De database breidt voortdurend uit zodat je altijd weer nieuwe uitdagende oefenvormen kunt toepassen in je trainingen. Sinds de start van het platform is het aantal oefeningen verdrievoudigd.

Maak je eigen trainingen door het grafische programma

De software bevat een gloednieuw 3D grafisch programma waarmee zelf de mooiste oefeningen kunt realiseren. Teken je eigen oefeningen, print ze uit, deel ze via Facebook, Twitter en Instagram of beheer ze in je eigen oefenblad. Alle trainingspunten, alle technieken, verschillende invalshoeken en uitrusting in 8 perspectieven en 4 verschillende kleuren. Ideaal voor elke keeperstrainer!

Documenteren en analyses

Documenteer trainingen en wedstrijden en ontvang aanbevelingen op basis van onze analyse. Personaliseer de statistieken om een eigen filosofie er aan toe te voegen.

Digitale coaching

Ontvang elke week nieuwe oefeningen en tips op je telefoon en krijg nieuwe ideeën voor je trainingen.


Bekijk meer op Goalkeeping Development.

googlefaebf658bdf2e112.html