Keeperstrainer software van Goalkeeping Development

Jouw digitale platform als keeperstrainer!

Bereid je keeperstrainingen op en top voor, maak je eigen trainingen of gebruik de vele mogelijkheden van oefenstof en documenteer de ontwikkeling van je keepers. De Goalkeeping Development software helpt jou als keeperstrainer jezelf verder te ontwikkelen en nog betere keeperstraining te geven.

De software wordt internationaal gebruikt van amateurniveau tot top keeperstrainers. Hierdoor is de software momenteel in het Engels en Duits. Aan meerdere talen (ook Nederlands) wordt gewerkt.

Ga ook aan de slag en sluit je aan bij meer dan 5.000 gebruikers wereldwijd!


De software

Plan en stel je eigen training samen

Krijg ideeën voor je keeperstraining uit meer dan 500 video’s, trainingsplannen en oefeningen van de beste keeperstrainers ter wereld. De database breidt voortdurend uit zodat je altijd weer nieuwe uitdagende oefenvormen kunt toepassen in je trainingen. Sinds de start van het platform is het aantal oefeningen verdrievoudigd.

Maak je eigen trainingen door het grafische programma

De software bevat een gloednieuw 3D grafisch programma waarmee zelf de mooiste oefeningen kunt realiseren. Teken je eigen oefeningen, print ze uit, deel ze via Facebook, Twitter en Instagram of beheer ze in je eigen oefenblad. Alle trainingspunten, alle technieken, verschillende invalshoeken en uitrusting in 8 perspectieven en 4 verschillende kleuren. Ideaal voor elke keeperstrainer!

Documenteren en analyses

Documenteer trainingen en wedstrijden en ontvang aanbevelingen op basis van onze analyse. Personaliseer de statistieken om een eigen filosofie er aan toe te voegen.

Digitale coaching

Ontvang elke week nieuwe oefeningen en tips op je telefoon en krijg nieuwe ideeën voor je trainingen.


  • Licentie per maand € 19,95 (via automatische incasso)
  • Licentie per kwartaal € 54,90 (via automatische incasso)
  • Licentie per jaar € 199,00

Stap 1: Vul onderstaand je gegevens in

Stap 2: Geef je voorkeur in en klik op ‘Naar betalen’

Stap 3: Na je betaling wordt je doorgestuurd naar de accountpagina van Goalkeeping Development. Maak hier je account aan en je kunt aan de gang.

Totaal


Opzeggen is heel eenvoudig. Stuur een mail naar info@goalkeeperdevelopment.nl met de bevestiging dat je geen gebruik meer wenst te maken van de software. Wij stoppen dan je licentie en eventuele automatische incasso. Uiteraard ontvang je hiervan ook een bevestiging. De einddatum is vastgesteld op de volgende betalingsdatum.

googlefaebf658bdf2e112.html