Over GDN

SAMEN WERKEN AAN BETERE KEEPERS IS SAMENWERKEN AAN BETER VOETBAL

Goalkeeper Development NL ondersteunt en begeleidt voetbalverenigingen op het specialistische vlak van keepers en clubkeeperstrainers en biedt een volledige invulling aan de vraagstukken rondom de keepers van een voetbalvereniging. Door een uniek concept met o.a. begeleiding van de clubkeeperstrainers, persoonlijke jaarplanningen en doelstellingen per keeper en diverse workshops wordt de keepersopleiding gestructureerd en geïntegreerd in de jeugdopleiding. Dit doen wij met maar één doelstelling; betere en complete keepers in het Nederlandse voetbal te krijgen die goed voorbereid de overstap kunnen maken naar de hoofdmacht van de vereniging of aansluiting vinden bij een betaald voetbalorganisatie. 

GDN is er voor elke voetbalvereniging, voor elke (club)keeperstrainer, voor elke keeper.

Oud BVO-keepers

Vanuit onze filosofie hebben wij een eigenzinnige en onderscheidend concept ontwikkeld. In samenwerking met een aantal oud BVO-keepers als Sander Westerveld, Dennis Gentenaar en Hennie Ardesch (recentelijk nog werkzaam was als directeur Keepers van Arsenal Soccer Schools in Griekenland en voor Play the Dutch Way in Bulgarije) is deze unieke methode ontwikkeld om voetbalverenigingen te helpen om een professionele keepersopleiding in hun jeugdopleiding te integreren. Hiermee worden keepers beter opgeleid tot goed ontwikkelde en complete keepers met leiderschap. Op deze manier gaan zij meer bijdragen aan het voetbal en leidt het tot betere teamprestaties.

Geen keepersschool

Goalkeeper Development NL is zeker niet te vergelijken met een keepersschool. De ondersteuning en begeleiding gaat vele malen verder dan een keepersschool kan bieden. Wij zijn van mening dat de keeper onderdeel uitmaakt van het team en dus ook met het team moet werken om andere vaardigheden dan alleen techniek te kunnen verbeteren. Daarnaast wordt ook het niveau van de clubkeeperstrainer verhoogt. Wij zijn op de vereniging aanwezig.

U wilt het niveau van de keepers en clubkeeperstrainers van uw vereniging ook verhogen en een gestructureerde keepersopleiding aangepast op de jeugdopleiding? Of heeft u andere vragen over het specialistische gebied van keepers? Maak met ons een afspraak. Vul ons contactformulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

googlefaebf658bdf2e112.html
error

Vond je dit leuk om te lezen? Blijf op de hoogte van al ons nieuws via social media.