Ook IJVV Stormvogels kiest keepersontwikkeling van GDN

Nico Stoker (links) en Marcel Braggaar (rechts) tekenen de samenwerkingsovereenkomst om de keepersopleiding te verbeteren met het concept ‘Keepersontwikkeling’.

Het begint bij steeds meer clubs door te dringen. Er moet ook doorontwikkeld worden op het specialistische vlak van keepers en keeperstrainers binnen de vereniging. Met alleen maar het trainen van keepers blijkt dat het gewenste niveau van keepers lang niet meer wordt gehaald. Er moet worden opgeleid.

Ook IJ.VV Stormvogels gaat daarom vanaf het seizoen `18/`19 aan de slag met het concept ‘Keepersontwikkeling‘ van GDN. Clubvoorzitter Nico Stoker (foto links) tekende samen met Marcel Braggaar namens GDN hiervoor de samenwerkingsovereenkomst. Met deze samenwerking gaat de keepersopleiding van IJ.VV Stormvogels gestructureerd en geprofessionaliseerd worden. De uitgebreide benadering van het opleiden van keepers tot goed ontwikkelde en complete keepers met leiderschap, gaat er voor zorgen dat ook keepers weer de aansluiting gaan vinden op een hoger niveau. Een weg die de jeugdopleiding van de IJmuidense club al eerder heeft ingeslagen.

Voorzitter Nico Stoker:

 ” Stormvogels heeft al sinds jaar en dag oog voor de opleiding van haar (jeugd) keepers. De jarenlange goede relatie met Marcel Braggaar als keeperstrainer bij de jeugd gaf hier al blijk van. Wij hebben er dan ook alle vertrouwen in dat de opleiding van onze keeperstrainers en daarmee van onze jeugdkeepers via Marcel en GDN in zeer goede handen is. Dit alles past ook prima in onze visie om de komende jaren de totale jeugdopleiding van Stormvogels verder te professionaliseren, zowel t.a.v. de selecties als ook t.b.v. de breedtesport binnen onze club.”

Blijf op de hoogte. Volg ons op social media
error

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

googlefaebf658bdf2e112.html
error

Vond je dit leuk om te lezen? Blijf op de hoogte van al ons nieuws via social media.