Algemene voorwaarden

Wij doen er alles aan om uw bestelling zo goed en snel mogelijk bij u af te leveren. Bij een bestelling op maandag t/m donderdag voor 16.00 uur wordt uw bestelling, mits op voorraad, dezelfde dag verzonden en over het algemeen de volgende dag geleverd. Houdt u rekening bij een bestelling een levering van 48 uur. Als u een bestelling op vrijdag, zaterdag, zondag, of op een feestdag plaatst zal de bestelling op de eerst volgend werkdag in behandeling genomen worden.

Op het moment dat u via de GDN website een bestelling geplaatst heeft zetten wij deze direct door naar onze leverancier SD Sportswear. Zij zijn de distribiteur van Acerbis en Rhino in Nederland. Zij beheren de voorraad van alle artikelen die op de GDN website te vinden zijn van het merk Acerbis en Rhino.

Ditzelfde geldt voor andere producten van andere leveranciers. Alle producten komen direct bij de leverancier vandaan. Nadat de bestelling is doorgezet krijgen wij de melding op het moment dat de zending klaar ligt voor verzending. Wij stellen u vervolgens op de hoogte middels een automatische mail. Op het moment dat de zending door het postbedrijf is opgehaald ontvangt u van de vervoerder een mail met track & trace gegevens.

Wij bezorgen over het algemeen alleen in Nederland. Bezorgkosten per bestelling zij € 5,99. Bezorging buiten Nederland is mogelijk maar op aanvraag. Hierbij zijn hoeveelheid en afmeting van belang. Levering binnen 48 uur is afhankelijk van postcode en land.

Retourneren

Het is natuurlijk mogelijk dat u niet tevreden bent met uw aankoop of u heeft een verkeerde maat besteld. U kunt uw aankoop dan binnen 14 dagen retour sturen. Het retour te zenden product dient voorzien te zijn van de originele labels en moet in de originele verpakking worden teruggestuurd. De buitenste verpakking als doosje of zak mag verschillen. Voeg het retourformulier volledig ingevuld toe bij het artikel. Verzend het retour te sturen artikel naar het adres Bramengaarde 10, 3992 KG te Houten t.a.v. Goalkeeper Development NL. U draagt zelf de verantwoording voor de verzendkosten. Zodra wij uw zending ontvangen hebben storten wij uw geld terug op dezelfde wijze als dat u uw bestelling betaald hebt. 

Indien u over onze verzend- of retourwijze vragen hebt neemt u dan met ons contact op.