Maik van den Kieboom versterkt GDN

Maik van den Kieboom

Goalkeeper Development NL heeft het team uitgebreid met Maik van den Kieboom (29). Met de komst van de voormalig keeper van RKC Waalwijk en FC Eindhoven, en tegenwoordig actief als keeperscoördinator en keeperstrainer bij NAC Breda, haalt GDN weer een veel extra expertise in huis. 

“Maik leeft voor het keepersvak”, aldus Sjoerd Rijper van GDN. “Hij is enorm leergierig en wil op veel vlakken blijven leren, maar tegelijkertijd ook zijn expertise delen. Maik brengt natuurlijk veel ervaring mee als keeper, keeperstrainer, maar ook als keeperscoördinator. Zeker vanuit zijn rol bij NAC Breda. Dit kan GDN ook goed gebruiken om de functie van keeperscoördinator bij een vereniging nog meer invulling te geven. Wij zijn trots weer een mooie naam aan GDN te kunnen koppelen die van waarde is voor de verdere ontwikkeling van GDN.”

Van den Kieboom gaat zich bezighouden met de begeleiding van Keepersontwikkeling bij verenigingen in de regio Noord-Brabant. Daarnaast zal hij zijn bijdrage leveren in de verder ontwikkeling van GDN.

Maik: “Ik ben blij dat de samenwerking met GDN tot stand is gekomen omdat we een gezamenlijke passie hebben; het verbeteren van het niveau van de keepers in het Nederlandse voetbal. Graag help ik GDN verder in het verbeteren van hetgeen zij al hebben neergezet en mijn ervaring te delen. Het concept Keepersontwikkeling heb ik inmiddels leren kennen en draagt echt bij aan het goed opleiden van keepers. Hierdoor ben ik ook van mening dat ik mij bij GDN verder kan ontwikkelen om mijn persoonlijke doelen te bereiken als keeperstrainer of assistent bij een eerste elftal in de Ere- of Eerste divisie.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

googlefaebf658bdf2e112.html