In memoriam: Hennie Ardesch

Op dinsdag 26 november 2019 bereikte ons het bericht van het plotselinge overlijden van onze adviseur en goalkeeper coach Hennie Ardesch. Een grote schok die geen van ons allen aan zag komen.

Hennie was sinds 2017 bij GDN betrokken. De oud-keeper van o.a. FC Twente en ADO Den Haag, heeft zich na zijn profcarrière altijd nog met zeer veel passie en toewijding bezig gehouden met de ontwikkeling van keepers. Vanuit de Arsenal Soccer School deed hij veel internationale coaching van keeperstrainers en keepers. Zo verwierf hij veel aanzien in de internationale voetbalwereld.

Zijn drive om keepers en met name keeperstrainers beter te maken waren voor GDN essentieel in het perfectioneren van ons concept “Keepersontwikkeling“. Met o.a. zijn knowhow over het train-de keeperstrainer heeft hij een grote bijdrage geleverd die vele ogen bij keeperstrainers al verder hebben geopend. Daarnaast zorgde Hennie voor veel naamsbekendheid van GDN door het benoemen van de uitdagingen van voetbalopleidingen bij verenigingen wanneer het om keepers gaat.

Voor zijn nadrukkelijke bijdrage aan GDN zijn wij Hennie eeuwig dankbaar. Met zijn overlijden verliezen we niet alleen een echt keepersdier, maar tegelijk ook een sieraad voor de ontwikkeling van keepers en keeperstrainers en bovenal een fantastisch persoon. Zijn gedachtegoed zal zeker door ons worden voortgezet.

Blijf op de hoogte. Volg ons op social media
error

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

googlefaebf658bdf2e112.html
error

Vond je dit leuk om te lezen? Blijf op de hoogte van al ons nieuws via social media.