GDN kiest voor ONEkeeper

Goalkeeper Development NL (GDN) kiest voor ONEkeeper als nieuwe leverancier van keepershandschoenen. Het Nederlandse bedrijf ONEkeeper is een specialist op het gebied van keepershandschoenen en keeperskleding en behoort inmiddels tot de topmerken in Nederland.

Met deze samenwerking is tevens een driejarige sponsordeal gemoeid waarmee ONEkeeper de keeperstrainers en verenigingsbegeleiders van GDN voorziet van hoogwaardig kwalitatieve keepershandschoenen.

GDN directeur Sjoerd Rijper is blij met deze overeenkomst. “Het heeft even geduurd voor we een goed merk keepershandschoenen vonden dat verder gaat dan de standaard. Het is daarom ook niet zomaar dat we voor ONEkeeper hebben gekozen. Het uitgangspunt dat wij hadden is dat wij een kwalitatief goede handschoen wilde hebben. Het is vanzelfsprekend om te kiezen voor de bestaande grote merken. Helaas merk je hierbij dat de innovaties achterblijven. ONEkeeper ontwikkelt en ontwerpt haar eigen handschoenen. Tijdens de gesprekken kwam naar voren dat zij enorm innovatief zijn en d.m.v. kleine details handschoenen produceren van topkwaliteit. Daarnaast bieden zij met hun assortiment keepersonderkleding een waardevolle toevoeging die voor keepers zeer interessant zijn.”

Arjen de Vries van ONEkeeper: “ONEkeeper is ook enorm blij met de samenwerking met GDN. GDN is een professionele organisatie met een goede visie op het keepersvak.  Deze samenwerking biedt weer diverse mogelijkheden voor ONEkeeper om haar klantenbestand uit te breiden.”

ONEkeeper en GDN zijn beiden specialisten op het keepersgebied, ieder op zijn eigen terrein. Juist dit maakt de samenwerking zeer waardevol. Naast de kledingsponsor van GDN, het Italiaanse merk Acerbis, biedt GDN met ONEkeeper nu een compleet assortiment voor keepers en keeperstrainers. Op zeer korte termijn zijn de handschoenen en keepersonderkleding in de webshop van GDN verkrijgbaar.

Blijf op de hoogte. Volg ons op social media
error

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

googlefaebf658bdf2e112.html
error

Vond je dit leuk om te lezen? Blijf op de hoogte van al ons nieuws via social media.