GDN biedt keeperstrainers software

Ontwikkel als keeperstrainer en verbeter je keeperstrainingen

GDN is exclusief partner in Nederland geworden voor het specifieke keeperstrainers softwareplatform van het Duitse Goalkeeping Development. Een platform waarin keeperstrainers de mogelijkheden vinden om zich als keeperstrainer beter voor te bereiden op de trainingen en zichzelf verder te ontwikkelen. Keeperstrainers van o.a. Schalke04, Dortmund, 1.FCKöln, RB Leipzig, de Oostenrijkse voetbalbond (OFB) en vele andere clubs werken met deze unieke software.

Met deze software, ontwikkeld door Duitse oud-profkeeper Michael Rechner (o.a. keeperstrainer bij Hoffenheim), wil GDN de keeperstrainers in Nederland ook verder helpen. Het platform wat internationaal door amateur- en top keeperstrainers gebruikt wordt, biedt de keeperstrainer vele mogelijkheden:

  • beter plannen en samenstellen van trainingen met 500+ video’s, trainingsplannen en oefeningen van de beste internationale keeperstrainers
  • door het grafische tekenprogramma kun je eigen oefeningen maken en opslaan
  • documenteren van trainingen en analyseren van de ontwikkelingen van de keeper
  • elke week zijn er nieuwe oefeningen en tips beschikbaar 

Met een maandelijkse-, kwartaal- of jaarlicentie heb je als keeperstrainer volledig de beschikking over de software. Met enige regelmaat zijn er gratis webinars te volgen van internationale topkeeperstrainers die hun visie geven op keepers-gerelateerde onderwerpen. Ook deze webinars dragen bij aan de ontwikkeling van de keeperstrainer.

GDN is als directe partner van Goalkeeping Development het aanspreekpunt voor Nederlandse keeperstrainers.

Sluit je nu aan bij meer dan 5000 andere keeperstrainers wereldwijd en maak gebruik van het meest uitgebreide keeperssoftware die iedere keeperstraining moet hebben.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

googlefaebf658bdf2e112.html