Clinics en Workshops

Wij delen graag onze expertise op keepersgebied. Dit kunnen wij doen door een clinic met theorie en praktijk op het veld of een workshop in de kantine. Beiden georganiseerd bij de vereniging.

Clinics

Verbeter het niveau van de clubkeeperstrainers door clinics. Een 2,5 tot 3 uur durende sessie dat bestaat uit een theoretisch gedeelte en een praktijk gedeelte. Geheel verzorgt op de vereniging. Onder leiding van keeperstrainers van GDN worden de clubkeeperstrainers meegenomen in een verhaal dat bij de vereniging past. Basis, gemiddeld en/of gevorderd. Wij delen graag onze expertise om het niveau van de jeugdkeepers en clubkeeperstrainers te verhogen. 

Na het theoretische gedeelte wat  binnen plaatsvindt, gaan we met z’n allen naar buiten om het geleerde in praktijk te brengen. Hier gaan de keeperstrainers dus ook zelf aan de slag. Zowel het uitvoeren van oefeningen als het zelf leiden van een oefening. Een leuke clinic met keepers en keeperstrainers onder elkaar.

Workshops

Er zijn vaak vraagstukken die gaan over de samenwerking tussen keeper en elftal. Waarom wordt een keeper apart getraind en waarom is het belangrijk dat een keeper integratietrainingen met het elftal moet doen? De hoofdtrainer vindt het vaak maar overbodig, maar het is van wezenlijk belang. Hoe breng je dit aan het verstand van de hoofdtrainer?

Zo maar een voorbeeld waar een GDN workshop over kan gaan. Nadere uitleg over vraagstukken die het voetbal en verenigingen bezighouden. Indien mogelijk, uitgelegd door mensen uit het professionele voetbal. Een workshop wordt verzorgt op vereniging en waar de invulling van de onderwerpen van te voren worden besproken. Op deze manier wordt de workshop geheel op maat gegeven.

Eventuele onderwerpen kunnen zijn:

  • De keeper en de hoofdtrainer
  • Een goede jeugdkeepersopleiding
  • Het niveau verhogen van een jeugdkeeper

Laat ons weten welk onderwerp op keepersgebied extra aandacht bij jouw vereniging verdient. Wij nemen je graag mee in één van onze clinics of workshop. Laat hier een bericht en je gegevens achter en we nemen spoedig contact met je op.

googlefaebf658bdf2e112.html
error

Vond je dit leuk om te lezen? Blijf op de hoogte van al ons nieuws via social media.